En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Bununla yanında kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde yegâne yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması onaylama edilir.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en şanlı kazanımı tütün sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna kızılınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Hep Binaları: Hep binaları, alelumum kombine olarak insanların bulunmuş olduğu ve müstacel durum tahliyelerinin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi müstelzim Bu nedenle, hep binalarında yangın merdiveni zorunluluğu elan pıtrakı bir şekilde uygulanır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri acil durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapıya verilen isimdir.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 set yegâne kanat kapı itme edilebilir. Kasaların de Yangın çıkış kapısı istanbul monte olması ağırbaşlı taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı katlamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı mimarilması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen örgüda imal edip, montaj ve tamir vetirelerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Yangına Metanet: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabilinden durumlarda dahi kapılar insanların çıkışı midein elverişli konumda olur.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni niyet bağırsakin süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Sahanlığın en azca hoşgörülüliği ve uzunluğu, merdivenin genişliğinden azca mümteni. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı güçlü metanet gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Ekseri yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler tercih

Report this wiki page