Ne demek?

Wiki Article

Merdivenin makroliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, alışveriş talebi ve rekabet kabilinden faktörlere sargılı olarak değişmiş olur. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapısının daha yüce bir fiyatla satın alınmasının uzun vadede henüz soylu erki olabileceği dair hemfikirler.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve esrar sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlır. Bu malzemelerin yanı aralık, yangın kapıları ekseri özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden diğer yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız salim olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek sinein kullanılacağı mekana nazaran de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın simultane kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Bu doğrultuda mevki de görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine birebir bir şekilde yangın Merdiveni kapısı Yangın Merdiveni Kapısı üretilmelidir.

Yangın kapısı kolu ivedili durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar düzgülü kapı kolu kabilinden kabil.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size olgun verecektir.

Yangın merdivenleri denli önemli olan gayrı bir yapı ise yangın merdiveni kapısı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en ufak bir hataya dahi mekân verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz halde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Kompetan mimarların layihamlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu mevzuda epey duygun davranışları sergilemektedir.

Eksiksiz çışitaların ve muvasala yollarının bayağıda tamlanan şartlara yaraşıklı olması gerekir:

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak Yangın Kapısı arama altına allıkınmasına yardımcı evet ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir bünyesı vardır.

Paslanmaz çelik, normal çelikten elan ali mukavemet ve korozyona metanet katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı yapımında tercih yangın kapısı edilen bir malzemedir.

Report this wiki page